Vanlige spørsmål

Alle oppsigelser må være skriftlige for vår og din sikkerhet. Oppsigelser kan sendes oss på mail kundeservice@bladpakken.no eller pr post. Du finner vår adresse under ”Kontakt oss” Oppsigelsen må være oss i hende innen 30 dager før avtaleperioden utløper. Har vi ikke mottatt oppsigelse så fornyes Bladpakken automatisk med samme avtale periode som ved inngåelse av abonnementet. Observer at din oppsigelse ikke er gyldig før du har mottat en skriftlig bekreftelse.
Kontakt kundeservice via kundeservice@bladpakken.no eller telefon 22 43 90 90 så sender vi deg de magasinene du mangler eller eventuelt har fått feil.
Gi kundeservice beskjed via mail eller telefon når dette skal skje. Vi trenger informasjon om hvem som overtar og når overtakelsen skjer. Kontaktinformasjon på den nye eieren er også ønskelig.
Selvfølgelig kan du det. Ta kontakt med vår kundeservice via mail kundeservice@bladpakken.no eller telefon 22 43 90 90 så hjelper vi deg.
Trykk på bestill knappen på vår hjemmeside og velg ønsket Bladpakke. Deretter fyller du inn kontakt informasjon og leveringsadresse. Velger du Bladpakken Choice får du også velge kategorier.
Det gjør du enkelt ved å logge inn på "Din side" - alt du trenger er brukernavn og passord som du mottok i ditt velkomstbrev fra oss. Du finner også denne informasjonen på Bladpakkens følgeseddel. Du er også velkommen til å kontakte oss på kundeservice@bladpakken.no eller telefon 22 43 90 90.
Det gjør du enkelt ved å logge inn på "Din side" alt du trenger er brukernavn og passord som du mottok i ditt velkomstbrev fra oss. Du finner også denne informasjonen på Bladpakkens følgeseddel. Du er også velkommen til å kontakte oss på kundeservice@bladpakken.no eller telefon 22 43 90 90 hvis du har problem med innloggingen eller mangler innloggingsinformasjon. Vi gjør oppmerksom på at endring av kategorier først trår i kraft påfølgende måned etter endringene er gjort.
Selvfølgelig kan du det! Kontakt kundeservice via e-post: kundeservice@bladpakken.no eller ring 22 43 90 90 så hjelper vi deg.
Alle abonnement er løpende, og vil automatisk fornyes så fremt en oppsigelse ikke er sendt oss skriftlig 30 dager før utløp av avtaleperioden. Du finner datoer for din avtaleperiode ved å logge inn på “Din Side” med tilsendt brukernavn og passord.
Fakturaen sendes ut den 4. hver måned med 14 dagers betalingsfrist. Produktet betales på forhånd for avtalt tid. Forfallsdato er spesifisert på fakturaen. Du finner kopier og status på alle dine fakturaer ved å logge inn på “Din Side”
Bladpakken leveres med Posten direkte til firmaet sin registrerte postadresse. Det er derfor viktig at du påser at registrert adresse er en gyldig postadresse. Hvis ikke kan du enkelt endre dette på “Din Side”
Bladpakken leveres en til to ganger hver måned i henhold til sendeplan du mottar ved bestilling. Leveringene kan komme samlet eller med ca to ukers mellomrom. Dette avgjøres av hvilke titler du har valgt da vi følger hvert enkelt magasins utgivelsesdatoer.

Kontakt oss

Telefon:

22 43 90 90

Mandag - Onsdag: 9-12

REACH AS

Råtun 24A
5239 Rådal

Organisasjonsnummer:
988 399 221 MVA

Skriv til oss

Om oss

Bladpakken ble etablert for 10 år siden og er et markedsføringsfirma for Norges ledende forlagshus.

Vi på Bladpakken har samlet Norges mest populære magasiner på et sted. Vi har kunder fordelt over hele Norge innenfor en mengde ulike bransjer. Hver måned pakker og sender vi tusenvis av Bladpakker fra vårt lager i Bergen, alt skreddersydd etter våre kunders valg og behov.

Vår filosofi er enkel: Vi vil gjøre alle venterom og personalrom i Norge så hyggelige og kundevennlige som mulig. For å kunne gjøre dette jobber vi kontinuerlig med forbedring og tilpassing av våre produkter.

Vi har vårt hovedkontor i Oslo og avdelingskontor i Bergen og Stockholm.